ISCHIKO is een eigentijds modemerk voor moderne vrouwen met een passie voor design.

Individualiteit, functionaliteit en speelsheid zijn essentiële elementen die de basis vormen van elke collectie. Gedreven door het concept van “materiaalcreativiteit”, is ISCHIKO prêt-à-porter voor dames, gekenmerkt door een doordachte materiaalkeuze waarbij de nadruk ligt op jersey en gebreide kleding.

ISCHIKO laat zich inspireren door de wereld van kunst, muziek en hedendaagse levensstijl en combineert nieuwe technieken en traditionele methoden. Doormiddel van goede kennisvan waar vrouwen zich goed in voelen, creëren we belangrijke easy to wear items, unieke kledingstukken die gemaakt zijn om lang mee te gaan.

In nauwe samenwerking met ervaren fabrikanten in heel Europa worden onze kledingstukken geproduceerd door specialisten. Op deze manier kunnen we goed gemaakte, duurzame kleding en accessoires bieden, ontworpen voor de ultieme modulaire garderobe – een logisch gevolg van ISCHIKO’s idee van duurzaamheid.

“De ontspannen uitstraling van ISCHIKO biedt een scala aan mogelijkheden, een subtiele bekendheid die individualiteit viert.”

 

 

OSKA kleding kenmerkt zich door een heldere vormentaal, uitgevoerd in bijzondere, natuurlijke materialen. Daardoor staat OSKA mode garant voor een simpele maar altijd bijzondere look.

OSKA kleding is tegelijkertijd zowel elegant als casual. De goede en flexibele pasvorm zorgt voor bewegingsvrijheid en dat maakt dat OSKA kleding prettig draagt. De stoffen die OSKA gebruikt hebben een natuurlijk en authentiek karakter.